Vestlandske Folkekunstlag logo
Kurs

Treskjæring - Arbeidsring

Vi tilbyr kurs i treskjæring. Formålet med kurset er i første rekke å bevare og videreføre tradisjonene og kunnskapen om treskjæring. På kurset kan man for eksempel skjære mangletre, lysestaker, klokker, speilrammer, gardinbrett, barometer osv. Kursdato klar i slutten av juli.

  • StedKyrkjekrinsen Barne- og Ungdomsskole
    Åsamyrane 304, 5131 Nyborg
  • UndervisningstidMandager eller torsdager kl 17:30 - 20:30
    10 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris2000 kr
    På forespørsel

Kursinnhold: Vår trofaste og dyktige treskjærerlærer gjennom mange år, Lars Svalland har gitt seg som lærer. Å skaffe en ny erstatter har gitt styret en utfordring Så inntil videre setter vi opp arbeidsring som et tilbud til treskjærerne. Harald Budal vil åpne opp og ha ansvaret. Opplegget er å hjelper hverandre. Vi vil også være behjelpelig med å skaffe emner og tegninger. Nybegynnere kan også melde seg på. Vi har to arbeidsringer en på mandager og en på torsdager. Styret ønsker å tilby dette, til de som har gått på kurs hos Lars tidligere. Praktiske opplysninger: Kurset varer i 10 uker, en dag i uken, totalt 30 timer. Det er mulig å få leie jern i starten, før man har fått kjøpt inn egne jern. Det er også mulig å få kjøpt emner og mønster, de fleste av kursdeltakerne kjøper emnene på kurset. Noe av det viktigeste med treskjæring er å ha skarpe jern og gode emner. Harald Budal Målgruppe for kurset: Alle som ønsker å lære treskjæring Nivå: • Passer både for nybegynnere og viderekomne Obs: Er du interessert i dette kurset, men det er ikke klar noen dato enda? Klikk på knappen meld interesse, fyll ut skjemaet og send inn. Du vil da bli kontaktet av oss når kursdato er klar.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.