Botanisk akvarell


Botanisk kunst stammer fra de botaniske illustrasjonene av planter. Malerier er vitenskapelig gode gjengivelser og vakre på samme tid. På kurset går vi gjennom de temaene som gjelder det å lage et botanisk bilde fra levende planter

Kursinnhold:

• En detaljert skisse av levende planter og  foto
• Fargekart
• Akvarellteknikk øvelser
• Komposisjon

Kurset er lagt opp slik at jeg presenterer en oppgave på kursdagen og snakke litt om teorien bak. Videre går jeg rundt og hjelper elevene med å få tegninger til. Prosessen er litt tidkrevende og det er viktig å satse på kvalitet.
Derfor behøver det å ha fokus på tegning og maling teknikk øvelser.

Kurset passer til nybegynnere og viderekomne, det går over 5 dager totalt 19 timer.

Jeg er veldig glad i Botanisk kunst og håper at andre mennesker vil få glede av den og utvikle deres egen måte å male på.

Larissa Andreassen
I 2008 fikk jeg utdannelse ved Privatskolen Arkitektur og design (hovedfag i oljemaling)
i Moskva , og  i 2013 ble jeg utdannet ved
London Art College og fikk Diploma (Honours )
i hovedfag Botanisk kunst.
I 2015 ble flere av mine malerier valgt ut til å bli vist på utstillingen 30 år SBA (Society of Botanical Artist) «In Pursuit of Plants» London, Westminster Gallery

 

STED TIDSPUNKT KURSSTART  

 Hordamuseet
Ambrosia huset

Fre. 11 mars Kl.18-21
Lør.12 – søn. 13 mars kl.11 -15
Lør. 19 – søn. 20  kl.11-15

11 mars Larissa Andreassen

Kursavgift: 1900,- I tillegg kommer medlemskontingent for 2022 kr 250,- for de som ikke tidligere i år har betalt denne.
Nybegynnere kan leie utstyr for kr 250,- (Betales til lærer)
Påmeldingsfrist: 4 mars 2022
Alle som deltar på vårens kurs, vil få tilsendt en faktura for kursavgiften og medlemskontingent. Du er endelig påmeldt når denne er betalt.
Dersom det skulle vise seg at kurs blir overbooka, vil vi så langt som mulig straks prøve å sette opp nye kurs til de om ikke får plass. Du vil i så fall bli kontaktet. Medlemmer med høyest medlems ansiennitet vil gå foran medlemmer med lavest ansiennitet.